BloGoLod Főoldal ►► Hitel ►► OTP személyi kölcsön előtörlesztés - mennyiért és hogy tehetjük meg?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OTP személyi kölcsön előtörlesztés - mennyiért és hogy tehetjük meg?


Mint minden banknál, az OTP esetében is lehetőségünk van arra, hogy lejárat előtt hitelünket visszafizessük. A OTP személyi kölcsön előtörlesztés tehát megoldható, de számolnunk kell az ezt terhelő díjakkal.
Az OTP személyi kölcsönének előtörlesztése során a következőkre kell figyelni:

  1. írásos bejelentés - a bank által meghatározott időben
  2. az előtörlesztés összegének el kell érnie az OTP bank által meghatározott minimális összeget
  3. a meghatározott előtörlesztési díj megfizetése  


Az új megváltozott feltételeknek köszönhetően az otp személyi kölcsön előtörlesztés már külön díj nélkül is elérhető. Ha a régi OTP személyi kölcsönt felmondjuk és újabbal váltjuk ki meglévő tartozásunkat, akkor az OTP bank nem számol fel szerződésmódosítási díjat. Az előtörlesztés akkor is díjtalan, ha az egyedüli kötelezett hiteleinek teljes lejárat előtti előtörlesztése esedékes. A halál eset és a hagyatéki eljárás lezárása közt eltelt idő alatt a beérkezett összegek a végtörlesztés keretein belül kerülnek elszámolásra, amire a bank nem számol fel szerződés kötési díjat.Akkor sem kell díjat fizetnünk, ha átütemezés / részleges előtörlesztés / történik, ami történhet törlesztőrészlet csökkentés vagy futamidő rövidítésének céljából. Az OTP személyi kölcsön előtörlesztés díjmentes lehetősége 2014. február 17-től érhető el.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.

*

***